8 april 2010

Blogg som tipsar om blogg

Jag vill ju självfallet att alla ska läsa min blogg. Bara min blogg. Men det vore konstigt att säga högt, eller hur? Så jag tänkte att du skulle få lite tips om andra bra bloggar. Först kommer jag att tipsa om bloggar som skrivs av ett några kloka människor jag känner. Sedan hade jag tänkt tipsa om lite mer kända bloggar, men det får bli i ett annat inlägg.

http://siredison.blogspot.com/
Denna blogg är skriven av en pudel. Bara en sådan sak. Det finns en alldeles logisk förklaring till att pudeln i familjen bloggar, men det tänker jag inte avslöja här. Om du läser bloggen kommer du snart att förstå vad jag och den kloka Sir Edison har gemensamt.

http://mittilivetsmotstand.blogspot.com/
Här berättar en kvinna i sina bästa år om hennes och makens väg till att bli föräldrar, kanske. För ännu vet ingen hur utgången blir, men hoppet och längtan beskrivs vackert här.

http://majaeriksson.wordpress.com/
Här finns inte så mycket text, men desto fler bilder. Bloggaren är en ung, begåvad tjej, som just nu går en fotografutbildning och här kan du följa en del av hennes arbete.

http://tradgardsaccessoar.blogspot.com/
Så här i vårtider behöver du definitivt en blogg om trädgård. Den här är personlig med fina, lite roliga bilder.

http://komvuxorebro.blogspot.com/
En blogg om pedagogiska funderingar är ju ett måste för alla! Inte minst om en av skribenterna där, är densamme som till denna text.

http://nastanmittilivet.blogspot.com/
Och sist men inte minst, en personlig, reflekterande och filosofisk blogg som tar upp många viktiga saker som berör oss alla. Om att leva. Om att leva någonstans mitt i livet.

Och jag blir jätteglad om just du skriver en kommentar på min blogg om vad du tycker om dessa eller kanske ännu hellre, tipsar mig om andra bloggar. Jag behöver alltid nya världar att upptäcka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar